Laatste nieuws - Vrienden van het van Weel Bethesda Ziekenhuis

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Laatste nieuws

 
2020  
jan. Het jaar is goed begonnen voor de Stichting. In de eerste week hebben we twee giften ontvangen: van de Hervormde Diakonie en van makelaardij De 3 Linden. Daarnaast hebben we een nieuwe vriend. Nieuwe vrienden worden niet vermeld in deze rubriek, maar deze vriend betaald een partnerwaardig bedrag per jaar en dus het vermelden waard.
2019  
26 nov. De Stichting heeft een schenking kunnen doen aan de poli urologie van €64.000,- t.b.v. een Holmium YAG Laser. Lees hier het persbericht.
26 sept. N.a.v. het opheffen van zangkoor "Ons Koor" uit Middelharnis heeft de stichting een cheque ontvangen van € 5325,-. Lees hier het persbericht.
11 sept. Ter ere van het 100 jarig bestaan van de Landarbeidersvereniging "De Vooruitgang" heeft de stichting een cheque van
€ 5000,- mogen ontvangen.
Tijdens deze overhandiging is de nieuwe website van de stichting gelanceerd.
Lees hier het persbericht.
6 juli De voetbalvereniging WFB uit Ouddorp heeft een 24 uurs voetbaltoernooi georganiseerd. De baten kwamen ten goede aan de kinderafdeling van het Van Weel-Bethesda ziekenhuis. De stichting had op die dag een kraam op het terrein van voetbalvereniging. Daar kon men boeken kopen of een enveloppe a € 1,00 trekken. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door enkele gulle gevers. De opbrengst van de kraam was € 163,00. 's Avonds kon de voorzitter van de stichting een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 50.000,00. Een prachtig bedrag. De cheque is direct doorgegeven aan een afvaardiging van de kinderafdeling. Lees hier het persbericht.
24 april De stichting heeft een schenking kunnen doen voor de aanschaf van middelen voor de bewegingsroute en voor de aanschaf van een echo apparaat voor de afdeling cardiologie. Lees hier het persbericht van Eilanden Nieuw van 30-4-2019.
2018  
5 dec. Sinterklaas heeft cadeautjes aan het ziekenhuis gegeven namens de stichting. Lees hier de persberichten van Eilanden Nieuws van 6-12-2018 en Groot Goeree van 11-12-2018.
12 sept. Voor de poli oogheelkunde heeft de stichting een handtonometer kunnen kopen. Dit apparaat meet snel en accuraat de oogdruk en is vooral handig bij patienten die niet of stil achter het vaste apparaat kunen zitten zoals kinderen en bedlederige patienten. Lees hier het persbericht van het Eilanden nieuws van 14-9-2018 en Groot Goeree van 18-9-2018.
14 juli De Stichting heeft met een kraam op de kringloopmarkt in Ouddorp gestaan. Het was een mooie dag waarop twee bestuursleden de voorbijgangers konden aanspreken en bekend konden maken wat de doelstellingen van de stichting zijn, in de hoop meer vrienden te krijgen. 10 % van de opbrengst (= € 800,-) van de hele markt is geschonken door de Doopgezinde gemeente Ouddorp aan de stichting. Wij zijn daar heel dankbaar voor.
In de spaarpot die op de kraam stond zat € 7,25.
9 juni De stichting is uitgekozen als goede doel bij de jaarlijkse kringloopmarkt van de Doopgezinde gemeente in Ouddorp. Deze markt wordt gehouden op 14 juli 2018. De stichting zal daar ook staan met een kraam. Lees hier het persbericht van het Eilanden nieuws van 3 juli 2018.

< 2017
en ouder
Archief

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu